Loodgietersbedrijf koning - ringvaartlaan 3 2181 NG Hillegom

Loodgietersbedrijf Koning
uw installateur voor bedrijf en woning

Loodgietersbedrijf Koning

Ringvaartlaan 3

2181 NG Hillegom

tel 0652657292

info@loodgietersbedrijfkoning.nl

copper, fittings, plumbing-1039483.jpg

radiatoren

Radiatoren in alle soorten en maten

Centrale verwarming mag tegenwoordig gezien worden en hoeft niet langer verborgen te worden achter gordijnen of banken. Designradiatoren zorgen immers niet alleen voor warmte in huis, maar zijn ook een mooie aanvulling op uw interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos: van klassiek naar modern en van robuust tot minimalistisch. 

Advies

Wij komen graag bij u thuis langs om uw wensen en de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Wij berekenen exact hoeveel radiatoren er nodig zijn voor een aangenaam binnenklimaat en kunnen u tevens meer vertellen over de nieuwste trends en verschillende modellen. Zo bent u altijd verzekerd van optimaal wooncomfort.

Welke radiator past bij u?

Radiatoren zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, maten, afmetingen en designs. Het meest voorkomende type is de paneelradiator, deze heeft een vlakke voorplaat en zorgt voor een snelle warmte-afgifte. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een ledenradiator voor een robuuste, authentieke uitstraling. Deze radiator is uitstekend geschikt voor hoge ruimtes waar veel warmte nodig is. Wanneer er geen aansluiting is voor warm water, is een elektrische radiator een handige oplossing. Elektrische radiatoren worden vaak toegepast als bijverwarming in bijvoorbeeld de badkamer of recreatiewoning. Voor wie veel waarde hecht aan een mooie vormgeving, is de designradiator een uitkomst. Verkrijgbaar in bijzondere vormen en materialen: een ware eyecatcher voor ieder interieur.

Installatie

Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt? Dan zorgen wij vervolgens voor een zeer professionele en nette installatie. Meer weten over radiatoren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.