Loodgietersbedrijf koning - ringvaartlaan 3 2181 NG Hillegom

Loodgietersbedrijf Koning
uw installateur voor bedrijf en woning

Loodgietersbedrijf Koning

Ringvaartlaan 3

2181 NG Hillegom

tel 0652657292

info@loodgietersbedrijfkoning.nl

copper, fittings, plumbing-1039483.jpg

epdm

 

Hier bij Loodgietersbedrijf Koning zijn we gepassioneerd door het bieden van hoogwaardige dakbedekkingsoplossingen,

 en EPDM is een van onze favorieten.

 Of je nu een nieuw dak wilt installeren of je bestaande dak wilt renoveren, EPDM is een uitstekende keuze die duurzaamheid, flexibiliteit en waterdichtheid combineert.

 

Wat is EPDM?

EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer, een synthetisch rubbermateriaal dat al tientallen jaren wordt gebruikt in de bouwsector vanwege zijn indrukwekkende eigenschappen. Dit materiaal is bekend om zijn uitzonderlijke weerstand tegen extreme weersomstandigheden, UV-straling en chemische stoffen, waardoor het een uitstekende keuze is voor dakbedekking.

 

Voordelen van EPDM dakbedekking:

 

  1. Duurzaamheid: EPDM is een van de meest duurzame dakbedekkingsmaterialen op de markt. Het heeft een levensduur van 40 jaar of meer, wat betekent dat je jarenlang gemoedsrust hebt zonder je zorgen te hoeven maken over frequente reparaties of vervangingen.

  2. Weerbestendigheid: Of het nu gaat om zware regenval, extreme hitte, ijs of hagel, EPDM kan het allemaal aan. Het blijft elastisch en behoudt zijn integriteit onder verschillende klimaatomstandigheden.

  3. Eenvoudige installatie: EPDM wordt vaak geleverd in grote vellen die op maat kunnen worden gesneden voor jouw specifieke dakvorm. Dit vereenvoudigt het installatieproces en vermindert de installatietijd.

  4. Onderhoudsarm: EPDM vereist weinig onderhoud gedurende zijn levensduur. Regelmatige inspecties en eenvoudige reiniging zijn meestal voldoende om het dak in uitstekende staat te houden.

  5. Milieuvriendelijk: EPDM is recyclebaar en heeft een lage milieubelasting tijdens de productie. Als je begaan bent met duurzaamheid en het milieu, is EPDM een verstandige keuze voor jouw dak.

 

Waarom voor ons kiezen?

Loodgietersbedrijf Koning heeft jarenlange  ervaring met het installeren en onderhouden van EPDM-daken in Hillegom en omgeving